I 2022 byr vi på 8 utgaver av magasinet Apéritif fylt med lesestoff fra hele verden. Som abonnent på Apéritifs nyhetsbrev for bransjen er det digitale abonnementet inkludert.
Alt som kan spises og drikkes fyller sidene. I mai har vi tatt turen til både Champagne og England for å dypdykke i boblenes verden, både Perrier-Jouët og Gusbourne, men også områdets lengste tradisjon, ratafia.
Barolo i 2018-årgang kommer snart på markedet, og vi byr på en rapport om hvilke viner du skal satse på.
Vi har vært innom flere restauranter, som den danske tostjerneren Jordnær, som bærer på en sterk historie, og trestjerneren Fat Duck som feirer sine første 25 år.
I Bergen åpner Banzha sine dører for å by på et for nordmenn ukjent kinesisk kjøkken.
Vi ser på Londons bartrender og en industri i vekst, nemlig fransk whisky.
Her kan du lese hele utgaven av magasinet
Neste nummer av Apéritif kommer 14. juni 2022