Maarud må utvide

Maarud Gaards kurs- og konferansehotell i Odalen må utvide. Årsaken er selvsagt økt etterspørsel.
Redaksjonen
30 Januar 2008 - 15:00

Næringslivet får nemlig ikke nok av god mat og de spennende opplevelsene inne i Finnholt, noen mil fra Gardermoen.
 
- Vi får så mye skryt at det nesten er latterlig, sier daglig leder og medeier Einar Martinsen til Glåmdalen.
 
Lang erfaring
Han har jobbet innen hotell- og reiselivsnæringen i hele sitt liv. De siste tre årene har han jobbet ved Maarud Gaard.
 
- Det har tatt av de siste to årene. Vi har gjester hele tiden, sier han.
 
80 prosent
Faktisk er det slik at hotellet har et belegg på 80 prosent. Det må sies å være bra for et hotell som ikke akkurat ligger ved en europavei. Kort sagt ligger hotellet langt inne i skogen.
 
Det er idylliske omgivelser, en rekke aktiviteter og stor vekt på at maten skal være noe ekstra som ligger bak suksessen.
 
Lokale kokker, og eksperthjelp fra folk som Harald Osa og Olaf Silsand, sørger for at menyen og matopplevelsene stadig fornyes.
 
Hotellet ved Seterlisjøen er ikke et hotell der du bare kan svinge innom og be om et rom. Det får du ikke, for målgruppen er næringslivet. Samtidig er stedet arena for private festligheter. Dette til sammen gjør at det oftest skjer noe sju dager i uken.
 
En million pluss
- Vi hadde en omsetning på 7-8 millioner kroner i 2007, overskuddet ble på én million. De pengene skal vi bruke til å utvide. Vi trenger mer sengeplass og flere konferanserom, og er i ferd med å ansette flere medarbeidere. Da kommer vi opp i ti årsverk, forteller Martinsen.
 
Han eier bedriften sammen med Thomas Stang. Det er sistnevnte som eier eiendommene.
 
- De som har vært her, kommer tilbake, sier Einar Martinsen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe
Dagens rett

By på en kraftpakke av en sjømatsuppe

I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er
+
Tester
80 portvin, madeira, sherry, vermut, rivesaltes, banyuls og andre hetviner testet

Her får du beviset for hvor lagringsdyktig vintage portvin er

28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak
+

Norsk sherrysatsing - minst i volum, stor i smak

På en 300 år gammel eiendom i Jerez lager paret Brita Wergeland Hektoen og Agustin Benjumeda sherry i mikrovolum, og på en annen mer tradisjonell måte enn de klassiske sherrybodegaene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961

2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Rester etter lutefiskmiddagen blir et nytt festmåltid
Dagens rett

Rester etter lutefiskmiddagen blir et nytt festmåltid

Det gjør ingenting om du beregner for mye lutefisk når restene kan bli noe så godt som denne ertesuppen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch
Dagens rett

Skal du smake på årets ribbe allerede nå, gjør det med en kinesisk touch

Når den klassiske ribbemiddagen er hellig, gå for denne spennende oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her