Kjøkkensjef Bodil Fjellestad og kokk Preben Moen tok onsdag imot en gjeve prisen, som betyr at Gloppen Hotell kan smykke seg med at de serverer den beste maten langs norske veier og fjorder, skriver Dagbladet.no.
- Vi har jobbet beinhardt med lokal mat og føler nå at vi har mye å by på, fortsetter Bodil Fjellstad.
Coop-Vest har kjøpt seg inn i selskapet, noe som gjør at du også får mange av Gloppens delikatesser på butikken.
- Vi betaler bøndene noen kroner mer enn de ellers ville fått, og så får de navnet sitt på menyen. Når vi forteller om menyen kan vi peke på gården hvor kjøttet kommer fra.
Ganefart er et samarbeid mellom Landbruks- og matdepartementet, Norges Bygdekvinnelag og Innovasjon Norge. Konkurransen arrangeres annethvert år, første gang i 2006.
Vinneren må vinne en regional finale før landsfinalen, og i år sloss 207 påmeldte om de åtte finaleplassene.
Foto: Ganefart