Guide
Oppskrifter med rakefisk
Rakfiskmousse
Fremgangsmåte
- Rakefisk, purreringer og crême fraiche kjøres sammen med pulsknappen på en hurtigmikser. Bør ikke blandes for lenge, det skal være litt grovt, med småbiter av fisk og purre synlig i moussen.
- Serveres anrettet på en rund loffskive, gjerne ristet, og pyntet med litt salat.
- Moussen kan også sprøytes på tallerken og serveres med lefser eller flatbrød til.
Egner seg også som pålegg på brødskiver.
Flere deilig oppskrifter med rakefisk
Slik lager du et skikkelig rakefisklag
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
Sushi med rakfisk (Vaka - den syvende smak)
Fremgangsmåte
- Et stykke lefse legges på en bambusmatte. Sushi Nori (japansk tang)) legges på slik at den dekker ca 1/3 av lefsen.
- Så legges det på en stripe med Wasabi som du stryker på kanten av tangen. Rakfiskfiléten legges på og rulles sammen inne i bambusmatten (akkurat som sushi).
- Skjæres opp i 2-3 cm lange stykker med skarp kniv, Stykkene settes på enden og anrettes på et fat.
Serveres sammen med soyasaus eller Fungi.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå