Lær å lage mat sammen med barna eller barnebarna - 12. og 13. september

Lær å lage mat sammen med barna eller barnebarna - 12. og 13. september

Kunne du tenke deg å lage mer mat sammen med egne barn og barnebarn? Under Matstreif arrangerer Norges Bygdekvinnelag sammen med Cecilie Rørvik og Lene Solberg fire morsomme og lærerike kurs for barn og voksne i fellesskap.
Redaksjonen
02 September 2014 - 12:55

På kursene får barn og voksne sammen muligheten til å boltre seg med fargerike og friske råvarer på kjøkkenet, samtidig som de lærer å lage sunn og god mat fra bunnen av.

Under Matstreif står kjappe, enkle retter med grønnsaker og fisk på menyen: Lær å lage prinsessedipp, friske salater, og finn ut av hva havets skattekiste rommer.

Våre kurs passer for alle uansett nivå og erfaring på kjøkkenet, og egner seg godt for barn mellom 5 og 15 år i følge med en voksen (inntil to barn pr. voksen). Det er begrenset med plasser, så her gjelder førstemann til mølla- prinsippet!

Etter kurset kan du også delta i vår konkurranse og vinne en opplevelsesdag med en kokk!

Velg ett av de fire kurstidspunktene nedenfor:

Kurs nr. 1:

Dette får du oppleve: Du får lære å lage sunn og god mat fra bunnen av sammen med barna under kyndig veiledning.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Det dere lager.

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 17.00 - 18.00.

Sted: Kursteltet på Tjuvholmen, Aker Brygge.
Pris: kroner 170 pr. voksen (inntil to barn gratis pr. voksen)
Antall plasser: 25

Ved utfylling av bestillingsskjemaet bruker du bare navnet på den voksne og føyer til antall barn etter etternavnet ditt.
Eksempel Fornavn: Ola, Etternavn: Nordmann 1 barn.

 

Kurs nr. 2:

Dette får du oppleve: Du får lære å lage sunn og god mat fra bunnen av sammen med barna under kyndig veiledning.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Det dere lager.

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 14.00 - 15.00.

Sted: Kursteltet på Tjuvholmen, Aker Brygge.
Pris: kroner 170 pr. voksen (inntil to barn gratis pr. voksen)
Antall plasser: 25

Ved utfylling av bestillingsskjemaet bruker du bare navnet på den voksne og føyer til antall barn etter etternavnet ditt.
Eksempel Fornavn: Ola, Etternavn: Nordmann 1 barn.

 

Kurs nr. 3:

Dette får du oppleve: Du får lære å lage sunn og god mat fra bunnen av sammen med barna under kyndig veiledning.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Det dere lager.

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 13.00 - 14.00.

Sted: Kursteltet på Tjuvholmen, Aker Brygge.
Pris: kroner 170 pr. voksen (inntil to barn gratis pr. voksen)
Antall plasser: 25

Ved utfylling av bestillingsskjemaet bruker du bare navnet på den voksne og føyer til antall barn etter etternavnet ditt.
Eksempel Fornavn: Ola, Etternavn: Nordmann 1 barn.

 

Kurs nr. 4:

Dette får du oppleve: Du får lære å lage sunn og god mat fra bunnen av sammen med barna under kyndig veiledning.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Det dere lager.

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 16.00 - 17.00.

Sted: Kursteltet på Tjuvholmen, Aker Brygge.
Pris: kroner 170 pr. voksen (inntil to barn gratis pr. voksen)
Antall plasser: 25

Ved utfylling av bestillingsskjemaet bruker du bare navnet på den voksne og føyer til antall barn etter etternavnet ditt.
Eksempel Fornavn: Ola, Etternavn: Nordmann 1 barn.

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp, refunderes ikke kursavgiften.

Spørsmål? Send en mail.

Norges Bygdekvinnelag

Kursene er en del av Norges Bygdekvinnelags satsing i 2014, «Aksjon sunn matglede». Med støtte fra Gjensidigestiftelsen jobber Bygdekvinnelaget for å skape sunne matvaner i hverdagen og øke den praktiske kunnskapen om råvarer og matlaging, med fokus på matglede og trivsel rundt mat og måltid.

Kursholderne Cecilie Rørvik og Lene Solberg er erfarne kursholdere for Margit Vea barnematkurs, og er opptatt av at maten skal smake godt og være næringsrik, variert og bestå av rene, lokale råvarer etter sesong.

For informasjon om Aksjon sunn matglede og Norges Bygdekvinnelag, besøk vår hjemmeside: www.bygdekvinnelaget.no

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her