La Piazza lagt ned

I februar åpnet Anis Reslan det nye lunsjstedet La Piazza i de gamle lokalene til kafé Feyer i Larvik. Nå er stedet stengt.
Redaksjonen
25 Juni 2008 - 16:45

- Grunnen er at det ble for mye for oss. Vi har ikke krefter til å drive to steder, sier Anis Reslan, som også driver Hotell Greven og restauranten Dolce Vita. Nå har både han og kona merket at lange arbeidsdager kan gi både søvnproblemer og armbetennelse.
 
Synd
- Vi synes det er synd, men vi måtte gjøre en prioritering, fordi det ble for lange arbeidsdager. Vi prioriterer hotellet fordi det er veldig mye aktivitet der for tiden. Etter at vi startet La Piazza har vi fått nye avtaler på hotellet, blant annet med et firma som overnatter tre dager i uka i to år, sier Reslan.
 
Måtte slutte
Noe av bakgrunnen for at han har valgt å stenge, er at de to kokkene som var ansatt måtte slutte. I sommer skal Reslan i tenkeboksen for å finne ut hva han gjør til høsten.
 
- Enten må vi finne nytt personell og drive videre selv til høsten. Eller så selger vi konseptet til noen andre som ønsker å drive videre. Jeg har allerede vært i kontakt med tre aktører som har meldt sin interesse, sier Reslan.
 
Dersom noen skal overta håper han at de vil drive i samme ånd som han og kona har gjort.
 
Vil videreføre
Jeg har sagt at de kan drive kveldsdrift som de ønsker, men vårt konsept rundt dagdriften håper vi noen vil videreføre. Erfaringen vår er at det er godt likt. Folk liker maten, vår måte å servere på og ikke minst de flotte, lyse lokalene her, sier Reslan, som tross i stenging ser positivt på situasjonen.
 
- Det som er bra er at La Piazza ikke gikk dårlig. Tvert i mot. Det har gått veldig bra. Gjester har begynt å komme på restauranten på Greven fordi de vil støtte oss, sier Reslan til Østlandets Blad.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella
+

Ny generasjon og visjon bringer endring i Valpolicella

Valpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fem priser til Trondheims barscene - tre av dem til Øyvind Lindgjerdet og Britannia Bar

Øyvind Lindgjerdet og Britannia Bar hentet tre av dem i årets Bartenders’ Choice Award i Stockholm.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene
+
Godbiter i pollisten

Nysgjerrig på Chinon – her får du utrolig mye for pengene

Chinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien
+

Soave går gjennom en endring ved at presisjon økes, men ikke alle er enige i veien

Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her