Denne fiskesuppen kan alle klare. Den er dessuten så fristende at det kan lønne seg å lage dobbel porsjon.
Dagens rett
Klar fiskesuppe med ris
Fiskesuppe er slett ikke noe hokus-pokus
Fiskesuppe er enklere å lage enn hva mange tror, og denne oppskriften er perfekt på travle hverdager.
Redaksjonen
26 September 2017 - 01:05
Klar fiskesuppe med ris
Fremgangsmåte
- Skjær fisken i store terninger og drypp sitronsaft over.
- Rens og skjær gulroten i tynne skiver, finstrimle kålen.
- Ha olje i en tykkbunnet kasserolle og fres løken over middels høy varme til den er blank. Tilsett gulrot og kål og la det frese med i ca. 5 minutter.
- Pass på at varmen ikke er så høy at grønnsakene blir brune.
- Hell på vann med buljongterning og la suppen småkoke under lokk i ca. 15 minutter.
- Legg fisk og erter i suppen, tilsett ingefær, soyasaus og pepper og la suppen småkoke videre til fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
- Smak om den trenger mer salt.
- Server suppen rykende varm drysset med dill og med brød til.
Tips: Her har vi brukt skrei, men du kan gjerne bruke en annen hvit fisk i stedet som sei, breiflabb, uer eller annet godt.
Se mange flere lekre fiskesupper her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
85 POENG
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå