Kjendisvin på billigsalg

Nå kan du kjøpe Cliff Richards viner for en lavere pris enn du må betale på vingården.
Aase E. Jacobsen
21 Januar 2008 - 18:03

Januarlistene fra Vinmonopolet byr alltid på positive overraskelser i form av til dels kraftige prisreduksjoner.

I år er det de to vinene signert Cliff Richard som står for den kraftigste prisnedsettelsen. Og det bør enhver Algarve-elsker benytte seg av, for 99 kroner er billigere enn det du må betale for vinene på stedet.

I tillegg finnes det en rekke andre godbiter. Apéritif har valgt ut 13 produkter. De er til sammen satt ned med ca 28 prosent som utgjør en besparelse på mer enn 1100 kroner.

Men ulempen er som alltid at de med nese for gode tilbud nileser pollistene så snart de kommer i januar, og at produktene med de kraftigste prisreduksjonene raskt blir utsolgt.

Likevel er det fortsatt mulig å få tak i noen av godbitene.

Her er de 13 beste:
(kritikken for totalvurdering er i forhold til tidligere pris)
 
Cognac (før kr 399,90 - minus 37,5 prosent)
Portvin (før kr 349,90 - minus 14,5 prosent)
Champagne (før kr 344,80 - minus 13,1 prosent)
Rødvin fra Piemonte (før kr 299,00 - minus 39,9 prosent)
Rødvin fra Piemonte (før kr 219,90 - minus 32,0 prosent)
Rødvin fra Portugal (før kr 164,00 - minus 39,6 prosent)
Rødvin fra Burgund (før kr 495,00 - minus 29,5 prosent)
Rosévin fra Portugal (før kr 158,60 - minus 37,6 prosent)
Hvitvin fra Mosel (½-flaske, før kr 260,00 - minus 42,7 prosent)
Hvitvin fra Chablis (BiB, før kr 399,90 - minus 25,0 prosent)
Hvitvin fra Mosel (½-flaske, før kr 399,90 - minus 25,0 prosent)
Hvitvin fra Mosel (før kr 200,00 - minus 25,0 prosent)
Hvitvin fra Sør-Afrika (før kr 169,90 - minus 23,5 prosent)

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Dagens rett

Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt

Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her