Kjendistrygt hotell

Eidsbugarden i Jotunheimen er pusset opp for flere millioner kroner. Her kan kjendiser fra hele verden nyte en hotellferie i fred og ro.
Redaksjonen
03 Januar 2008 - 13:00

Det er nemlig ett av forretningsområdene for det tradisjonsrike hotellet. Eieren, Kai Larsen, er klar til å ta imot kjendiser på hemmelig, skjermet ferie, to mil fra nærmeste bilvei.
 
Han mener det er et stort marked for denne typen. Ved å fly superstjerner og barna deres inn til Eidsbugarden kan de feriere langt fra alt og alle som plager eller truer kjendisenes liv.
 
I helikopter
- Vi har hatt et slikt besøk her allerede. En kjendis, som mange ville kalle ham, var her inne med helikopter for å se på stedet, sier Larsen. 
 
Utover vinteren venter han flere slike besøk av godt kjente mennesker som vil feriere trygt og diskret midt inne i fjellheimen.
 
Livvakter
Larsen mener kjendisene velger Eidsbugarden nettopp fordi det er et rolig sted uten bilvei, det er verken TV eller Internett på hotellet. Men hotellet er pusset opp for store summer de siste to årene, og fremstår som et absolutt representativt sted, selv for superkjendiser.
 
- Dessuten har vi en fantastisk natur rundt oss her. Dette er kanskje Norge mest unike hotellbeliggenhet, sier Larsen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
+
Tester
Sniktitt på januarnyhetene

Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen

De første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne
Dagens rett

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne

Du kan bruke rester av kjøtt - saltet eller røykt - det varmer godt for både kropp, sjel og lommebok.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en rimelig festmiddag til årets første helg
Dagens rett

Slik lager du en rimelig festmiddag til årets første helg

Torsk er en sikker vinner fra fiskedisk eller fryseboks. Når den får følge av en smaksrik "paella" basert på det du har i kjøleskapet, er seieren sikret.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen
+
Tester
Sniktitt på januarnyhetene

Champagnesesongen starter nå med mange lekre viner - det beste kjøpet er fra denne karen

De første 700 vinene blant januarnyhetene er testet, og det lover godt for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

Tre barolo-kupp i 2020-årgang venter på et pol nær deg

Samtlige er gode gamle kjenninger som i denne årgangen har fått ekstra mye sjarm.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til taco
Mat og vin i kombinasjon
Vin til taco

Slik velger du vin til taco

Fredagstacoen har har nesten blitt hellig her i Norge, og mange koser seg kanskje med et glass vin på fredagskvelden. Hvilken vin velger vi da til taco?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant
+

Mattrender 2025: Nå kan du spise taco også på Michelinrestaurant

Da snakker vi ikke om den norske fredagstacoen, men den autentiske meksikanske som fortsetter å være en sterk trend også i 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Din nye favoritt: Fiske-overraskelse i deilig kremet saus
Dagens rett

Din nye favoritt: Fiske-overraskelse i deilig kremet saus

Fisk enten du velger laks eller en annen type, blir ekstra saftig med denne tilberedningen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne
Dagens rett

Årets første søndag fortjener en varmende suppe som denne

Du kan bruke rester av kjøtt - saltet eller røykt - det varmer godt for både kropp, sjel og lommebok.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her