Kjendistrygt hotell

Eidsbugarden i Jotunheimen er pusset opp for flere millioner kroner. Her kan kjendiser fra hele verden nyte en hotellferie i fred og ro.
Redaksjonen
03 Januar 2008 - 13:00

Det er nemlig ett av forretningsområdene for det tradisjonsrike hotellet. Eieren, Kai Larsen, er klar til å ta imot kjendiser på hemmelig, skjermet ferie, to mil fra nærmeste bilvei.
 
Han mener det er et stort marked for denne typen. Ved å fly superstjerner og barna deres inn til Eidsbugarden kan de feriere langt fra alt og alle som plager eller truer kjendisenes liv.
 
I helikopter
- Vi har hatt et slikt besøk her allerede. En kjendis, som mange ville kalle ham, var her inne med helikopter for å se på stedet, sier Larsen. 
 
Utover vinteren venter han flere slike besøk av godt kjente mennesker som vil feriere trygt og diskret midt inne i fjellheimen.
 
Livvakter
Larsen mener kjendisene velger Eidsbugarden nettopp fordi det er et rolig sted uten bilvei, det er verken TV eller Internett på hotellet. Men hotellet er pusset opp for store summer de siste to årene, og fremstår som et absolutt representativt sted, selv for superkjendiser.
 
- Dessuten har vi en fantastisk natur rundt oss her. Dette er kanskje Norge mest unike hotellbeliggenhet, sier Larsen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare
Dagens rett

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare

Det er lørdag og kvinnedag - og dagen du skal skjemme bort din kjære - eller deg selv med en ekstra god hovedrett og en dessert som går i en annen mage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fredagssnacksen blir knapt bedre enn med dette
Dagens rett

Fredagssnacksen blir knapt bedre enn med dette

Lettlaget om du bruker fryste skjell, men like god om du damper skjellene først og gratinerer dem raskt etterpå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her