Nå er det på tide å skaffe julebrus til barna, juleøl til både ribbe, kalkun, pinnekjøtt og lutefisk, eller kanskje også sterkere saker til både mat og kos. Uansett hva du er ute etter gjelder det å ikke trå feil i jungelen av alt som finnes i hyllene.
Denne høsten har Apéritifs testpanel smakt seg gjennom det aller meste av det som havner på de juledekte bord. Vi nøyer oss som vanlig ikke med å kun fortelle deg hva du bør kjøpe, men også opplyse om hvilke produkter du gjør lurt i å styre unna.
Lykke til med innkjøpene - og God Jul!
Julebrusen er reddet Årets beste julebrus kommer fra en fjord på Vestlandet. Og det er takket være lokale julebruselskere at den fortsatt er å få kjøpt. |
Sødmefylt jul Juleølet har aldri vært så innsmigrende som i år. Men ikke alle er like spennende. |
Ta en pause fra cognacen Denne testen av 31 akevitter er vår førjulsgave til deg. Så vet du hva du skal ønske deg til jul - som alternativ til cognacen. |
Litt for ung Denne testen er noe skuffende sammenlignet med sist gang Apéritif testet cognac VSOP. |
De eldste er best Denne testen dokumenterer med fylde at jo eldre jo bedre for de vellagrete portvinene av typene tawny og colheita. |
Stemningsskaper nr én Brut champagne uten årgang er uten tvil den mest populære champagnen og den som i første rekke forbindes med fest og feiring. Dessuten er det en perfekt start på et hvert måltid eller anledning. Vi har testet hele 49 av dem. |
Imponerende rent At maksimal renhet er målet for vodkaprodusentene er denne testen av i alt 33 vodka naturell et godt bevis på. |
Crème de la crème I denne testen av i alt 22 kremlikører får markedslederen, Bailey's, konkurranse. Best av alle er imidlertid kaffe- og sjokoladelikørene uten fløte. |