Jakter på nye drivere

Eierne av restaurant Oscarbrygga på Tonnes i Nordland jakter på nye drivere.
Redaksjonen
16 Februar 2009 - 15:00

Etter planen skal det være en avklaring innen utgangen av februar.
 
Restauranten består av en gammel fiskebrygge som er ombygd til restaurant med maritim, rustikk stil. Restauranten er åpen i helgene fra april til september, og daglig i sommersesongen.
 
Ikke enkelt
Eier Bodil Hansen sier at det slett ikke er en enkel jobb å finne folk som er egnet til å ta på seg driftsansvaret av restauranten.
 
- Det tar tid å sjekke ut folk. Vi må finne dem som har et brennende hjerte og som har ideer for hvordan man kan gjøre stedet enda mer attraktivt. Å finne de rette folkene er helt nødvendig. Vi har tidligere brent oss på at vi ikke har fått tak i folk som var seriøse nok, sier Hansen til Rana Blad.
 
Lengre driftstid
Hovedsesongen er fra begynnelsen av juni og til skolestart i august. For eierne er det viktig at man får tak i drivere som ser et potensial ut over dette tidsrommet.
 
- Hadde man funnet noen som kunne utvidet sesongen med to til tre måneder i hver ende, ville man nesten hatt helårsdrift. I alle fall hvis man regner med julebordstiden, sier Bodil Hansen.
 
Derfor er det viktig å finne folk som ser mulighetene ved anlegget og som har ideer til hvordan man kan hente inn folk utenom sesongen.
 
Hansen røper at de har noen navn på mulige driftskandidater på blokka, som de er i dialog med.
 
- Jeg håper vi kommer i havn med noe innen utgangen av februar. Det begynner å haste med å få tak i folk. Om et par måneder er sesongen her, sier hun.
 
Kan drive selv
Skulle enden på driverjakten i denne omgangen bli resultatløs, er eier Bodil Hansen klar på at de da vil holde stedet åpent selv. Det betyr at hun og broren Oscar Hansen er de formelle driverne.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
+

Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem

Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter
Dagens rett

Kyllingsalat med parmesankrutonger er på bordet i løpet av 20 minutter

En fyldig salat som kan minne om en cæsarsalat, lager du raskt av ferdigstekt kylling - eller rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
+
Ukens vin

Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser

De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her