Ikke eksklusivt

Midtåsen koster for mye å leie for den vanlige sandefjording. Det hevder en mann som ville bestille bryllup. Bare tull, mener Odd Ivar Solvold.
Redaksjonen
19 November 2007 - 22:25

Midtåsen i Sandefjord er nærmest et begrep. Det er nemlig skipsreder Anders Jahres tidligere bolig det er snakk om. Da Jahres enke døde kjøpte kommunen eiendommen og driften av stedet er det altså Odd Ivar Solovold som står for.
 
Solvold avviser på det sterkeste at stedet er for dyrt å leie.
 
For alle
-Vi gjør vårt ytterste for at dette skal være et sted der absolutt alle kan leie seg inn, sier Solvold til Sandefjords Blad.
 
Han ble svært overrasket over å høre at noen synes det er dyrt å leie Midtåsen til bryllup.

Må ha overskudd
Med 50 gjester koster det 6 000 kroner å leie Midtåsen for en kveld. Da har man hele stedet eksklusivt for seg selv.
 
- Dersom noen synes 6 000 kroner er eksklusivt og dyrt, så er det det. Hvis 10-20 personer ønsker å leie stedet en kveld, øker prisen til 10 000 kroner. Vi skal drive dette stedet slik at det går med økonomisk overskudd, sier Solvold.
 
Han er ikke redd for å fortelle hva det koster å leie seg inn på Midtåsen.
 
- Et bryllup ligger på pluss/minus 1.200 kroner pr. kuvert. For en slik pris får man leid Midtåsen også. Det som er det unike med Midtåsen er at man får ha stedet helt for seg selv når man leier det. Og det er eksklusivt. Man får ikke den samme eksklusiviteten når man leier enten et klubbhus, et samfunnshus eller leier på et hotell, sier Solvold.
 
Fredet
Midtåsen er totalfredet, og dette legger klare begrensninger i bruken av stedet.
 
- Vi skulle gjerne lagt inn et ekstra toalett eller bygget om slik at vi kunne tatt to selskaper på samme kveld. Men det har vi ikke anledning til, sier Solvold.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare
Dagens rett

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare

Det er lørdag og kvinnedag - og dagen du skal skjemme bort din kjære - eller deg selv med en ekstra god hovedrett og en dessert som går i en annen mage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak hundrevis av viner på Rieslingmessen 2025
Matkurs og vinkurs
Vinmesse 07. mai i Oslo

Smak hundrevis av viner på Rieslingmessen 2025

Bli med på en smakfull vinopplevelse hvor du får smake viner fra noen av verdens beste rieslingprodusenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her