Hold utkikk etter denne i sommer

Pop-up-restauranter skal servere gourmetmat over hele Europa.
03 Mai 2011 - 14:23

To spektakulære og gjennomsiktige Pop-up restauranter vil plutselig dukke opp på en rekke kjente og kjære landemerker over hele Europa.

Den kubelignende glasskonstruksjonen heter «Electrolux Cube» og tilbyr matopplevelser utenom det vanlige, men kun i tre måneder på hvert sted. Kuben ble offisielt åpnet i Brussel 1. april.

Heldige europeere får nå muligheten til å oppleve smak og design i omgivelser som kan ta pusten fra de fleste. Restaurantene skal by på eksklusive gourmetopplevelser for inntil 18 gjester av gangen på toppen av historiske monumenter, bygninger, ved fjellsider - og til og med på vannet i land som Belgia, Italia, Russland, Sveits og Sverige.

- Mens gjestene nyter en bedre lunsj eller middag, får de samtidig muligheten til å se og lære av profesjonelle kjøkkensjefer som selskapet samarbeider med, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Home Products Norge i en pressemelding.

Kjøkkenet vil være plassert i Kubens sentrum som en naturlig og transparent del av restauranten. Fra midten av lokalet på 140 kvadratmeter vil noen av Europas fremste kokker tilberede mat, og demonstrere sine kulinariske ferdigheter for gjestene. Kokkene skal være «løse i snippen» og bidra til å skape en uformell stemning, tilsvarende en hyggelig og uformell hjemmekveld hvor man lager mat sammen med familie og gode venner.

Kubemenyene blir skreddersydd på hvert sted restauranten «popper» opp. Slik skal kokkene la seg inspirere av de lokale råvarene og den særegne atmosfæren Kuben er omgitt av. Belysning, lyd og innemiljø blir styrt av moderne teknologi for å sikre den rette atmosfæren til hver meny som skal serveres.

www.electrolux.co.uk/en-gb/cube

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Dagens rett
Ossobucco al Pomodoro - kalveskank med tomat

Det er en god grunn til at dette er en klassiker

Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med like fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig
Dagens rett

Når kveite ovnsbakes med sherry og grønnsaker, blir den supersaftig

Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan
Ukens drink

Slik mikser du drinkklassikeren Cubanacan

Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat
Dagens rett
Klassisk Cæsarsalat

Dette er den eneste oppskriften du trenger på cæsarsalat

Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn.  Dette er beskjedenhet i all sin prakt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?
+
Tester

Er pristoppen omsider nådd for rød burgund med 2022-årgangen?

90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her