Her ligger Europas beste hotellsuite

Her ligger Europas beste hotellsuite

Oslo-hotellet fikk prestisjepris under European Hotel Design Awards.
25 November 2013 - 14:17

The Thiefs ”The Oslo Suite” er kåret til årets beste suite. Hotellet fikk prisen under utdelingen av European Hotel Design Awards i London, og det er første gang et norsk hotell vinner denne prisen i konkurranse med de fremste hotellene i Europa.

 – Vi satt bare og måpte da vi hørte The Thief ble ropt opp. Konkurransen var tøff, og alle de store kjedene, som Starwood, Hyatt, Four Seasons, Hilton og Rezidor var til stede. Selv med 900 gjester og hotellegender som Studio 54-grunnlegger Ian Schrager i salen, er jeg sikker på at vi fra The Thief var de aller stolteste. En fantastisk anerkjennelse, sier Anemone Wille Våge, som har hatt ansvaret for å designe interiøret på The Thief, i en pressemelding.

Design- og arkitekturmagasinet Sleeper Magazine og en jury bestående av 20 fremstående personer innen hotell, design og media kårer hvert år én vinner i 10 ulike hotellkategorier.

– Musikken har Grammy, filmbransjen har Palme D'Or, mat har Bocuse D'Or og hotellbransjen har European Hotel Design Awards. Dette er en vanvittig ære, og at THE THIEF kan stikke av med en slik pris foran gigantiske hotellsatsinger som Four Seasons George V i Paris og The Wellesley i London, er nesten vanskelig å begripe. Dette setter Tjuvholmen og Oslo på det internasjonale hotellkartet, jubler Petter Stordalen.

 ”The Oslo Suite” er hotellets 160m2 store toppsuite, utsmykket med blant annet flere kunstverk signert Pop Art-legenden Sir Peter Blake. I tillegg har suiten panoramautsikt, egen takterrasse og interiør designet av Anemone Wille Våge. Møblene kommer fra norske og internasjonale toppdesignere som Massimo Castagna, Antonio Citterio, Jonathan Adler og Anne Haavind.

– The Oslo Suite og The Thief har en fantastisk utsikt over området på Tjuvholmen og Astrup Fearnley Museet. Pop Art-interiøret, inspirert av kunstneren Sir Peter Blake, gir en forfriskende tilnærming til en luksussuite som kombinerer komfort i verdensklasse med enestående fjordutsikt, heter det i juryens begrunnelse.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her