Hellstrøm startet Bagatelle i 1982. Restauranten er kjent som et av de kulinariske flaggskipene i Norden og har opparbeidet seg to stjerner i den anerkjente matguiden Michelin. - Det er en konsekvens av en langvarig konflikt mellom hovedaksjonær Christen Sveaas og meg selv, sier Hellstrøm til Dagens Næringsliv. Les også:Hellstrøm kaller kokke-kollega for hore Hellstrøm sier at han ønsker å lage mer TV, men at det ligger i kortene at han kommer til å åpne en ny restaurant.
Hellstrøm gir opp Bagatelle
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 04. FebruarSmak 7 fantastiske viner fra to av de beste spanske vinregionene
-
Ledig plassKURS I Oslo, 20. Februar6 superlekre viner fra Tyskland til nydelig 5-retters fra Klosteret
-
Ledig plassKURS I Oslo, 01. MarsGlad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Gå for en fransk saison til vintermenyen
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen
27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slik piffer du opp fredagsbiffen
Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.
Les hele saken