Sukkerbrød:
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen.
Hell røren over i en smurt 25 cm springform og stek på 175° i 30–40 minutter. Avkjøl på rist.
Fyll:
Pisk kremfløten sammen med sukkeret og hold igjen 1/3 av kremen til pynt av kaken. Vend multesyltetøyet forsiktig inn i kremen til fyllet.
Montering:
Del kakebunnen i tre like store deler. Start med et lag med multer på kakebunnen før du legger på et lag med multekrem. Legg på neste kakebunn og fordel resten av multekremen på den. Legg på den siste kakebunnen.
Pynt:
Smør et lag med krem over hele kaken. Fyll en engangspose med krem og lag små kuler av krem på toppen av kaken.
Smelt sjokolade over vannbad og bruk en skje til å lage sjokoladesirkler på kaken. Lag kuler av marsipan. Pynt med cocktailbær og marsipankuler på annenhver kremtopp.
Tips:
Du kan også pynte kaken med multer eller multesyltetøy.
Se våre andre søte oppskrifter med multer
Her finner du veldig mange gode kakeoppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev