Matkurs og vinkurs

Vinsmaking i Oslo 20. januar

Har du dyr smak? Finn din favoritt
Foto: (Istock - Ibne Sina)

Har du dyr smak? Finn din favoritt

Dette kurset er for deg som ønsker å smake forskjeller og likheter på viner i ulike prisklasser, og selvfølgelig ha det gøy!
02 Januar 2024 - 09:45

Lørdag 20. januar gir vi deg muligheten til å smake på seks viner. Det som gjør dette arrangementet unikt, er at du ikke bare får smake på de deilige vinene, men du kan også teste dine smaksløker ved å gjette hvilken av vinene som er den dyreste. Samtidig får du muligheten til å finne ut hvilken type vin som virkelig treffer din personlige smak.

Thea Engvik, vår vinguru for dagen, vil veilede deg gjennom vinene som serveres. Thea har en imponerende kulinarisk bakgrunn som sommelier og har tidligere arbeidet som kokk på anerkjente restauranter som Noma og Maaemo. På instagram-kontoen theasmaker deler hun av sin ekspertise på en enkel og morsom måte. Thea vil garantert øke din kunnskap om vin og hennes gode utstråling fyller et hvert rom med latter og glede.

Flinke Thea Engvik guider deg gjennom ettermiddagen Foto: Joakim Haga

Dette blir et uformelt og sosialt kurs, så du kan delta alene for å møte nye mennesker, eller ta med venner for en ettermiddag med moro og vin. Kurset finner sted på PinPin, kjent som stedet for sosiale opplevelser. Her kan du også glede deg over en 20 prosent rabatt på mat, som du kan benytte deg av før eller etter vinsmakingen. PinPin har et bredt spekter av aktiviteter, inkludert golf, dart, shuffleboard og karaoke, slik at du kan fortsette moroa etter vinsmakingen eller starte før, alt etter din preferanse.

PINPIN har et bredt utvalg av forskjellige spill du kan prøve før eller etter smakingen Foto: PinPin

Dette er en flott mulighet til å starte året med noe underholdende, lærerikt og smakfullt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en dag med vin, venner og glede på PinPin!

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Karaktersterke viner fra utenfor det gode selskap
+
Godbiter i pollisten

Karaktersterke viner fra utenfor det gode selskap

Men fra vinbønder med begge beina godt plantet i tradisjonen for kvalitet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fylte sprøstekte pitabrød kan bli din nye favoritt
Dagens rett

Fylte sprøstekte pitabrød kan bli din nye favoritt

Denne palestinske tradisjonen minner om quesadillas, piroger og empanadas, men utkonkurrerer alle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her