Gavelstad selges

Gavelstad Gård og Turisthotell i Svarstad skal selges. Marit Myhre gir seg etter ti år med drift.
Redaksjonen
31 Januar 2008 - 09:00

- Bestemmelsen om å selge har vært en prosess som har gått over flere år. Jeg er tredje generasjon som driver hotellet, og det har ikke vært lett å bestemme seg for dette, sier Marit Myhre.
 
Hun overtok driften etter foreldrene for ti år siden.
 
Jobbet bestandig
- Egentlig har jeg jobbet her nesten bestandig, sier hun til Østlandsposten.
 
Hotellet ble lagt ut for salg i mai i fjor, men Myhre har holdt en lav markedsføringsprofil, og det har vært et bevisst valg.
 
Forsiktig
- Jeg har vært veldig forsiktig med å si at jeg ønsker å selge, for jeg har vært redd for å skremme bort kundene. Jeg kommer til å drive Gavelstad helt fram til det er solgt, og jeg tror det er mest interessant for kjøpere at hotellet er i full drift, sier hun.
 
Hotellet er booket med mange bestillinger uutover året. Det er høsten som er den beste sesongen. Da er det mange kurs, konferanser og slektsstevner.
 
Faste kunder
- Det er mange faste kunder, sier Myhre, og forteller om gjester som har vært på hotellet i over 20 år.
 
Prisantydningen er 6,5 millioner kroner. Det har vært en del interesserte innom og kikket, men så langt er det ingen som har kommet med bud.
 
Marit Myhre er eneansvarlig for drift, men hun har hjelp av seks deltidsansatte.
 
35 rom
Hotellet har nesten 2 300 kvadratmeter bruksareal, og inneholder 35 gjesterom med sengeplass til 87 personer.
 
Hotellet ble påbygd i 1989. Da ble det utvidet med soveromsfløy og spisesal. Fortsatt pågår det oppussing med jevne mellomrom.
 
- Ett av fortrinnene til Gavelstad er at det er lett å få god kontakt med gjestene når vi er såpass små, sier Myhre.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene
+
Tester

Denne håndfullen med pinot noirer imponerer stort, men det er mer enn dette blant de mer enn 1000 nyhetene

Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen
Dagens rett
Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer
+
Tester

De aller beste sterke nyhetene i mars er fra to sherryporteføljer

Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare
Dagens rett

På kvinnedagen må det ble en ekstra god festmeny - som alle kan klare

Det er lørdag og kvinnedag - og dagen du skal skjemme bort din kjære - eller deg selv med en ekstra god hovedrett og en dessert som går i en annen mage.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp chablis til skrei på 161 pol
+
Godbiter i pollisten

Topp chablis til skrei på 161 pol

Denne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fredagssnacksen blir knapt bedre enn med dette
Dagens rett

Fredagssnacksen blir knapt bedre enn med dette

Lettlaget om du bruker fryste skjell, men like god om du damper skjellene først og gratinerer dem raskt etterpå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen
+

Tio Pepe kommer fra en 150 år gammel solera og det forklarer suksessen

Sherry er fortsatt en av vinverdenens mest prisgunstige skatter samtidig som nye perler fra dette skattekammeret kommer på markedet. Også bestselgeren Tio Pepe finner stadig nye former.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her