Svinekoteletter er uansett og de er fylt eller ei, raske å lage og du trenger ikke så mye tilbehør til - godt brød og en salt er perfekt. Du kan sågar pakke dem inn i papir og ta dem i klypa om det er sofaen som er stedet for fredagsmiddagen.
Dagens rett
Fylte koteletter med ost og spekeskinke
Foto: (Studio Dreyer-Hensley)
Fyll kotelettene med ost og spekeskinke og de blir enda bedre
Fylte koteletter en snaddermat og perfekt for fredagsmiddagen.
25 November 2022 - 00:00
Fylte koteletter med ost og spekeskinke
Fremgangsmåte
- Del koteletten vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i "lommen".
- Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme - ca. 3 minutter på hver side, til de er gyllenbrune.
- Slå av platen og legg lokk delvis over pannen. Etterstek i ca. 5 minutter. Åpne litt på "lommen" for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.
- Server med for eksempel poteter surret i persille og en salat.
Tips: Svinekjøtt skal stekes raskt, men ikke ved for sterk varme og spises umiddelbart. Grunnen er at kjøttet er så magert at det ellers kan virke tørt.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå