Restauranten åpner 21. mars i de gamle lokalene til Peppes i Torgterrassen ved det gamle torget i Stavanger.
Kjartan Skjelde og Aslak Dalehaug har hentet inn Eirik Pedersen som daglig leder. Alle tre har blant annet innehatt ulike roller ved Tango Bar og Kjøkken i oljebyen, mens kjøkkensjef Adam Schive Bjerck har bakgrunn fra Kokkelandslaget og Gastronomisk Institutt.
LES OGSÅ: Beste unge sommeliger fra Tango
- Fish & Cow skal være et moderne brasserie hvor ”fresh cooking” står i sentrum, sier Kjartan Skjelde i en pressemelding.
Ikke uventet blir det både kjøtt og fisk på menyen – og flere nyheter. Sentralt plassert i restauranten vil være et eget modningskap, hvor kjøtt fra Prima Gruppen sitt Prima Angus oksekjøtt modnes. Ifølge eierne blir Fish & Cow først i Norge med et dry-age-konsept – og smarbeider i tillegg med Kryddergården, som har utviklet en asinasalat som skal serveres med flere av rettene.
- Rettene skal bugne av friske og kortreiste råvarer, og noe av grunntanken er å varmebehandle råvarene akkurat tilstrekkelig for at smak og næringsstoffer beholdes på sitt beste, sier Skjelde.
Restauranten skal servere lunsj og middag seks dager i uken. I tillegg skal det tilbys catering.
LES OGSÅ: Trestjerners popper opp ved bryggekanten