Innbakt kylling er enormt saftig og velsmakende. Styrken på retten avgjør du selv ved å justere mengden med chili. Skulle det slumpe til å bli i sterkeste laget så er det jo bare å dempe virkningen med noen ekstra nipp av glasset med ikke helt tørr riesling.
Dagens rett
Foto: (Anton Dobrea)
Sike pakker med kylling feta- og chili er perfekt for utendørsmåltidet
De kan nemlig spises varme, lune eller kalde - uten å miste smaken. Men kan også varmes opp eller spises som de er dagen etter, om det blir rester.
17 Juli 2024 - 23:00
Feta- og chili-innbakt kylling
Fremgangsmåte
- Hakk opp to av kyllingfiletene og ha dem i en kjøkkenmaskin.
- Ha i finhakket chili, løk og egg. Kjør dette til en ganske grov masse.
- Bland så i til slutt fetaost i skiver (for hånd) og finkuttet spinat.
- Salt og pepre de fire siste kyllingfiletene som så brunes i stekepanne før de avkjøles.
- Kjevle ut butterdeigen eller bruk filodeigen som den er, og legg et lag med farse midt på.
- Legg filetene oppå dette og resten av farsen på toppen.
- Brett deigen pent rundt, pensle med sammenpisket egg og stek ved 180 grader midt i ovnen i ca 20 minutter til pent brun overflate.
- Serveres med salat og hollandaisesaus.
Tips: Disse minipoaiene passer perfekt også på et koldtbord eller i matpakken.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå