Ekte sørafrikansk aften på Markveien Mat & Vinhus
Kjøkkensjef Jarle Baer på Markveien Mat & Vinhus har funnet frem til noen spennende smakebiter fra det genuine sørafrikanske kjøkken. Den eksotiske treretters menyen får følge av fire forskjellige viner, selvsagt sørafrikanske. Og du er invitert og kan me
Redaksjonen
10 Februar 1999 - 01:29
Markveien Mat & Vinhus i Oslo er kjent for sitt meget gode kjøkken og for stadig å endre menyen og å la nye kulinariske opplevelser komme gjestene til gode. Kjøkkensjef Jarle Baer serverer tirsdag 23. mars kl. 19.00 en helt spesiell sørafrikansk meny eksklusivt for Apéritifs lesere. En tre retters middag der du selvfølgelig også skal drikke sørafrikansk vin til.
For denne sjeldne muligheten til å smake mat og vin fra Sør-Afrika i kombinasjon betaler du kun kroner 650, vin og kaffe inkludert. Dessuten vil du gjennom foredrag lære om så vel det sørafrikanske kjøkken som landets vinproduksjon. Ta med livsledsager, en god venn eller flere, eller kom alene til en hyggelig og lærerik aften tirsdag 23. mars kl. 19.00.
Kveldens meny er denne:
Masala Scampi
Papaya blatjang, koriander relish og stekte tomater
Waterside White 1997
Hamilton Russel Chardonnay 1996
Bobotie (Sør-Afrikas nasjonalrett basert på lammekjøtt)
Søt safranris med rosiner og kanel
Mango chutney, løk og tomat sambal, poppadums
Culemborg Pinotage 1997
Hamilton Russell Pinot Noir 1996
Sennep- og pepperkrydret emmenthalerterte
Eple og caraway-coleslaw
Afrikansk kaffe
Vi har kun 60 plasser tilgjengelig, så være rask med påmeldingen. Den sender du her, mens betalingen kroner 650 pr person betales til konto 6045.05.25548 snarest mulig og senest 16.3. Avmelding etter denne dato og refusjon av deltakeravgift kan ikke påregnes.
Påmelding gjør du her
Adressen for kvelden er: Markveien Mat & Vinhus AS
Torvbakkgt 12 Oslo, inngang Markveien.
Les mer
Sør-Afrika - det gamle vinlandet
Apéritifs Polliste Sør-Afrika hvite
Apéritifs Polliste Sør-Afrika røde
Her kan du smugtitte innom Markveien Mat & Vinhus
Har du spørsmål send en mail til Apéritif med Afrika som subject
Forsiden akkurat nå