Disse kjøttbollene kommer du til å bli skikkelig glad i, for de er supre å inkludere i et koldtbord. Blir det noe til overs, er det garantert noen som blir glade for å få dem med i matboksen i morgen.
Dagens rett

Lag en liten tapasfest midt i uka
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og festbordet er snart klart.
Redaksjonen
25 August 2016 - 01:00
Kjøttboller til tapas

Fremgangsmåte
- Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.
- Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.
- Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.
- La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.
Server med en sterk tomatsaus , paprikasalat og gode poteter . Hvorfor ikke invitere dine venner og servere en rekke andre tapasretter også ?
Her finner du alt du trenger for å lage skikkelig gode tapas
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
91 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå