Sitron og mynte gjør couscoussalaten ekstra frisk og gjør den veldig anvendelig. Enten som utgangspunkt for rester av kjøtt eller fisk, eller for å bygges ut med grønnsaker, som tilbehør - eller som den er, lun eller kald.
Dagens rett
En couscoussalat som denne er det perfekte utgangspunkt for et herlig måltid
Denne herlige salaten er ikke bare svært enkel å tilberede, den er også utrolig smakfull, alene med litt rester av fisk eller kjøtt, eller som tilbehør.
22 Januar 2024 - 00:00
Couscoussalat med mynte og sitron
Fremgangsmåte
- Stek løken myk i halvparten av oljen ved moderat varme under omrøring.
- Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder.
- Tilsett vann og kraft og kok opp.
- Rør inn couscous og dekk med et lokk. Sett til side i minst 5 minutter.
- Rør luftig med en gaffel og tilsett urter og sitronsaft, sitronskall, resten av olivenoljen samt salt og pepper.
Tips: Tilsett gjerne grønnsaker etter eget ønske slik som tomater, rødløk, agurk, eller bønner. Eller bland inn rester av fisk eller kjøtt. Salaten er også perfekt som tilbehør.
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå