Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.
Aase E. JacobsenFoto: Gunnar Mjaugedal
Feudi di San Gregorio Rosso 2011 (98964) byr på fersk kjøttfull bærfrukt, god friskhet og fint bitt. Et innsmigrende valg for vinkosen og ikke minst for matbordet, både når pasta eller pizza og grillmat står på menyen.
Vinen er spesialblandet for det norske markedet. Den finnes altså ikke andre steder, men har tatt over for en tidligere storselger fra samme produsent, men som ikke lages lenger.
Lokal touch
Mens denne hadde lokale druer som aglianico og piedirosso som hovedingredienser, er arvtakeren dominert av druer typiske for lengre sør, nemlig primitivo og negroamaro, som forklarer den kjøtt- og sødmefulle stilen. 30 prosent aglianico sørger for den lokale touchen.
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.
Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag, altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis.
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:
Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.