Enten du er hjemme eller på hytta i helgen, er det noe med at det på fredag skal gå raskt å få middagen på bordet. Med denne enkle men fyldige retten får du full pott.
Dagens rett
Foto: (Astrid Hals)
Fredagskvelden fortjener noe godt selv om du kanskje helst vil ha takeaway
Pasta og biffkjøtt i en fyldige kremet saus med sopp er både en god kombinasjon, mettende og raskt å tilberede.
22 Mars 2024 - 00:00
Biff og tagliatelle med kremet saus og sopp
Fremgangsmåte
- Kok pasta etter anvisningen på pakken.
- Ta vare på litt av kokevannet.
- Skjær paprika og sopp i skiver.
- Skjær biffkjøttet i strimler.
- Fres kjøttet i olje eller smør i pannen.
- Rør inn sennep.
- Tilsett sopp og paprika. Fres raskt på sterk varme.
- Rør inn crème fraiche og fløte og litt av pastakokevannet.
- Kok opp og la surre i 5- 10 minutter.
- Krydre med frisk basilikum. Smak til med salt og pepper.
- Rør inn hvitløkssmøret mot slutten.
- Server i dype tallerkener med pasta i bunnen og sausen over.
- Pynt med frisk basilikum.
Tips: Hvitløkssmør lager du enkelt selv ved å røre ut 1 ss most hvitløksfedd per 100 gram mykt smør.
Her finner du våre beste pastaoppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå