Aller best blir en beefsandwich om du langtidssteker kjøttet ved lav varme slik at det faller fra hverandre. Men det tar jo en hel dag, derfor er roastbiff fra butikken, eller en biff skåret i tynne skiver en god løsning en fredag ettermiddag.
Dagens rett
Foto: (Lara Hata)
Gjør fredagen fantastisk med en beefsandwich
Til denne amerikanske klassikeren kan du fint bruke roastbiff fra butikken.
20 Juni 2024 - 23:00
Beefsandwich
Fremgangsmåte
- Stek kjøttet et par minutter på hver side. Dryss over salt og pepper. La hvile i 10 minutter før du skjærer i tynne skiver.
- Del ciabattabrødet eller rundstykket på langs.
- Bland sennep, majones, parmesan og sitronsaft samt urter og smak til med salt og pepper.
- Smør halvparten på den nedre halvdelen av brødene.
- Legg på salatblader, tomatskiver og kjøttet.
- Fordel resten av dressingen på toppen og legg på den øvre halvdelen.
Tips: Du kan fint bruke roastbiff fra butikken.
Tips: Du kan også drysse revet ost på toppen og gratinere sandwichen (uten salatblad) i stekeovn på 220° C i ca. 5 minutter til osten har smeltet og fått en fin gyllen farge.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå