Bedriftsseminarer - events

Hva med å gi bedriftens ansatte eller dine kunder en opplevelse de aldri vil glemme. Apéritif arrangerer events hvor nytelse står i fokus. Begrensningene settes kun av budsjettet. Og vi vil alltid tilby spennende opplegg. Har du egne idéer, ta kontakt med
Redaksjonen
26 August 2003 - 10:00

w Grunnleggende kunnskap om vin
Bli kjent med en spesiell vinregion, druetype eller rett og slett lær å smake vin i sammen med dine kolleger eller kunder.

w En reise gjennom Italia
Smak viner fra noen av Italias mest innovative og kjente produsenter av kvalitetsvin. Samtidig skal du få en spennende beretning om Italias lange vinhistorie fra en som kan dette vinlandet til fingerspissene.

w Bordeaux
Smak områdets viner og vi loser deg gjennom en spennende historie og sørger for at du, enten du kjenner området fra tidligere eller gjerne vil bli kjent med det, får en opplevelse av de sjeldne.

w Mat og vinkurs
Lær å lage mat med en anerkjent kokk som veileder gruppen gjennom en skreddersydd meny. Maten lages i fellskap og ved servering gis det en innføring i mat og vin i kombinasjon. Og selvfølgelig nyter vi maten med utvalgte viner.

w En reise gjennom Burgund med en av Norges stjernekokker
Vi velger i fellsskap en topprestaurant med et meget bredt utvalg av det ypperste innen vin, nemlig fra Burgund. Kjøkkensjefen setter sammen en stor meny som er skreddersydd for regionens mest eksklusive viner, hvite som røde.

w Champagnesmaking og champagnemeny
Champagne er den perfekte matvin. Aldri har tilbudet av champagne vært større i Norge og med relativt lave priser øker interessen for denne forførende drikk for hver dag.

w Luksuscognac og tilhørende sigarer
En smaking av de mest eksklusive cognacer som er i salg i Norge som du får nyte med tilsvarende sigarer.

I tillegg vil vi selvsagt forsøke å tilrettelegge et arrangement slik dere ønsker det. Send en email til kurs@aperitif.no med din forespørsel og eventuelt dine egne idéer.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her