Åpner Tollboden

Fredag 1. mai åpner Tollboden i Tvedestrand.
Redaksjonen
16 April 2009 - 15:00

Det er Stranna Eiendom som har restaurert og eier bygget.
 
Bak dette selskapet står Sven Inge Marcussen og Svein-Erik Damsgaard.
 
Nytt utested
Det er Aashild Høyseth som blir ansvarlig for driften av det nye utestedet. Hun kommer til å få hjelp av Damsgaard og andre.
 
- Målet er å drive dette på helårsbasis, sier Svein-Erik Damsgaard.
 
Pizza og sommermat
Han forteller at Tollboden skal blir en kafé/pub med varme og kalde retter.
 
- Vi kommer til å prøve oss litt frem. I starten satser vi på pizza og enkle sommerretter. På sikt er målet å få til utvidet restaurantdrift, sier Damsgaard til Tvedestrandsposten.
 
Før oppstart må imidlertid et par ting på plass. Svein-Erik Damsgaard søker nå Tvedestrand kommune om skjenkebevilling.
 
Maksimal skjenketid
Damsgaard ønsker å servere øl, vin og brennvin både inne og utendørs. Lokalet inne er på 45 kvadratmeter og skal inneholde 35 sitteplasser. Utenfor skal det bygges en terrasse på 35 kvadratmeter.
 
Damsgaard søker om maksimal skjenketid, det vil si fra klokken 09.00 til 02.00 inne og ute for øl og vin, og fra klokken 13.00 til 01.00 for brennevin.
 
- Vi håper jo på en positiv behandling. Hvis vi får nei, så må vi se på dette på nytt, sier Svein-Erik Damsgaard.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super før-vårvin til knallpris
+
Ukens vin

Super før-vårvin til knallpris

De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset
+
Godbiter i pollisten

Leser du Sjøfareren, er det dette du skal ha i glasset

Boka som velfortjent har tatt Norge med storm, fortjener også noe unikt i glasset. Mer unikt enn dette skal du lete lenge etter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super før-vårvin til knallpris
+
Ukens vin

Super før-vårvin til knallpris

De første tegnene på lysere tider feires med denne herlige hvitvinen fra Rioja – til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Grønnsaker med couscous er middag god som noen, særlig når den får følge av raita
Dagens rett

Forsiden akkurat nå - 6

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her