

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Disse boksvinene er best blant 210 testet
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele sakenDisse boksvinene er best blant 210 testet
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Moden barbaresco til knallpris
11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken