7. september i Oslo - En aften for krabbeelskere

Bli med og spis alt du orker av deilig Hitra-krabbe, selvsagt med hvitvin til. Nå inviterer vi nemlig til stort krabbelag på Restaurant Havsmak der du kan nyte både mat og vin sammen med likesinnede - alt i et rustikt miljø.
Redaksjonen
23 August 2005 - 16:48

Krabbefestivalen er tilbake i byen. Fra den 29.august til den 10.september kan du nyte denne delikatessen på Restaurant Havsmak i Drammensveien 4. Det er tredje året på rad at denne delikatessen har sin egen festival, og vi i Apéritif har gleden av å kunne tilby deg en aften med krabbe og vin til en symbolsk sum. Tidligere arrangement har raskt blitt fulltegnet, så meld deg på med det samme!

Her blir det, for anledningen, ingen flotte bordduker og annet dill. Det er krabbe som står i fokus, og når slikt skal fortæres går det som kjent ganske vilt for seg. Vinene du får servert til krabbene kommer fra Frankrike og Tyskland. Vi har grunn til å anta at stemningen denne kvelden blir temmelig høy.

Vi kjører det hele i en litt rustik stil, ganske likt det du ser i Amerika. Det vil si gråpapir på bordet, bankeplater og hammer. Det blir satt opp en buffet i salen med masse krabbe og is. Dette vil bli servert ved hvert bord på skalldyrfat. Du får spise så mye krabbe du ønsker, og til dette får du servert tre forskjellige viner. Det vil også bli tilbud om øl og akevitt til de som ønsker dette fremfor vin. Tilbehør er nybakt brød, majones, dill og tzatziki.
Dette er de tre vinene du blir servert til maten:

Prisen oppgitt nedenfor er inkludert vin.

Arrangementet er avholdt
Tid: 7. september 2005 kl. 19.00 - ca. 22.00
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Restaurant Havsmak,
Drammensveien 4, 0255 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 070905. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 02.09.05 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert
+
Tester

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert

Det er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
+
Godbiter i pollisten

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet

For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag kan barna diske opp med middagen: grateng med makaroni og skinke
Dagens rett

I dag kan barna diske opp med middagen: grateng med makaroni og skinke

Her får du oppskriften på en skikkelig vinner av en rett for så vel små som store.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her