Få vinområder er så sagnomsuste som Chablis, og i hjertet av dette berømte distriktet finner du et av de mest anerkjente husene i området, Laroche.
Gjennom en spesialkomponert fireretters meny på norsk fisk og skalldyr, satt opp av kokkene ved en av hovedstadens nyeste og mest spennende restauranter, Tjuvholmen Sjømagasin, vil du oppleve mat og vin i perfekt harmoni.
Vi serverer ikke mindre enn 11 elegante viner til den flotte menyen.
Gå ikke glipp av denne spennende middagen
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Kvalitet siden 1850
I dag er det femte generasjon av familien Laroche, Michel, som drifter vingården.
Allerede i 1967 gikk han som 21 åring inn i bedriften, og gjennom et utrettelig arbeid og en urokkelig lidenskap for vinmakerkunsten har han bragt huset opp til toppklassen innen Chablis.
Michel Laroche mener lidenskapelig og bestemt at den beste vinen bare kan lages ved bruk av de beste druene som finnes. Han jobber i takt med naturen, oppmuntrer lav avkastning og naturlig økologi til å produsere moden frukt som er karakteristisk for vingården. De mest mulig varsomme metodene er brukt i vinfremstillingen hos Laroche for å beskytte vinens naturlige karakter.
Michel Laroche har også gått i bresjen for innføringen av skrukorker på alle kvaliteter av viner, og var den første som lanserte selv lagringsviner med skrukork.
Spennende vinområder og 11 viner Til tross for familiens lange tradisjoner i Chablis ble Michel Laroche tiltrukket av utfordringen i andre vinområder. I dag har familien utvidet sin virksomhet med vinmarker i Languedoc, Casablanca i Chile og Stellenbosch i Sør-Afrika.
Vi skal smake ikke mindre enn 11 viner fra de forskjellige vinmarkene til den spennende menyen denne kvelden. Deriblant får du smake fire deilige chabliser, spennende hvitviner og flotte rødviner.
Kokkene ved Tjuvholmen Sjømagasin, har satt opp en delikat fireretters meny på norsk fisk og skalldyr til de elegante vinene.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Hils sommeren velkommen sammen med gode venner på denne enestående fisk- og skalldyrmiddagen.
Meny Domaine Laroche Winemakers Dinner - Restaurant Tjuvholmen Sjømagasin 6. juni 2010 Apéritif Laroche Petit Chablis * Kullgrillet og mandelglasert hval norsk asparges, ristet hvitløk & selleri Laroche Punto Niño Sauvignon Blanc 2009 Laroche Chablis 2009 ** Pannestekt kamskjell fra Frøya grillet skalldyrgazpacho, kjørvel & yoghurt Laroche Chardonnay L 2009 Laroche Bourgogne Chardonnay Tête du Cuvée Bio 2009 *** Lyr fra Kristiansund fennikel variasjon, Västerbotten ost & hummerreduksjon Laroche Chablis St. Martin 2008 Laroche Mas la Chevaliere blanc 2008 Laroche Chablis 1 Cru le Vaillons Vieilles 2005 **** Kullgrillet uer steinsopp-risotto & sauce Matelot Laroche L'Avenir Pinotage 2009 Laroche South of France Syrah 2009 Laroche La Croix Chevaliere 2005 *** Kaffe * |
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
è Meld deg på her (klikk)
Dette arrangementet er nå avholdt
Tid: Søndag 6. juni 2010 kl. 19.00 - 23.00
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Tjuvholmen Sjømagasin, Tjuvholmen allé 14, 0252 Oslo.
NB! Gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding (merk dette i feltet "Annet" i påmeldingsskjemaet).
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 30.05.09 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til
kurs@aperitif.no Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS
- klikk her.
| Formen påglasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. |