Nå som sommeren har begynt å varme oss skikkelig, finnes det knapt noe bedre enn å smake elegante hvitviner.
Bli med i det Janke Zeltwanger presenterer 12 toppviner fra Freiherr Heyl zu Herrnsheim.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Tørre viner av ypperste klasse
Heyl zu Herrnsheim er en av de mest berømte vinprodusentene i Rheinhessen, og det har blitt laget vin på eiendommen siden 1561.
I dag er deres mål å være blant de aller fremste produsentene av riesling i Tyskland, men de lager også en rekke viner av druene weissburgunder og sylvaner.
Heyl konsentrerer seg om de tørre vinene, men søte varianter produseres også. Du får selvfølgelig smake noen av disse.
Biodynamisk forkjemper
Vingården har de siste 25 årene drevet et rent økologisk jordbruk, lenge før mange andre produsenter i regionen.
De var også blant de aller første som satset på biodynamisk vinprodsuksjon, og i dag er driften nesten utelukkende biodynamisk.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Smak 12 toppviner
Denne kvelden har du muligheten til å smake ikke mindre enn 12 viner fra dette spennende vinhuset, såvel tørre som søte. Du får til og med smake eldre årganger av enkelte av vinene.
Bli med og smak det beste av hva Rheinhessen kan by på - meld deg på i dag!
Dette er vinene du får smake denne kvelden: • Heyl Riesling Trocken 2007
• Heyl Riesling Kabinett Feinherb 2007
• Rotschiefer Weissburgunder 2006
• Heyl Niersteiner Brudersberg Trockenbeerenauslese 2006
• + to viner i eldre årganger
è Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt
Tid: 3. juni 2008 kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Ring 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 27.05.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til
kurs@aperitif.no Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS
- klikk her.
| Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. |
Foto: Heyl zu Herrnsheim, Stockxpert