3. desember i Oslo - Enestående brunellosmaking

Bli med i det vi smaker flere årganger av noen av verdens beste viner!
Redaksjonen
16 November 2007 - 13:50

Rett sør for Sienna i Toscana ligger det spennende området Montalcino, der det lages noen av verdens mest ettertraktede viner.
Bli med på en spennende smaking av ni utsøkte og premierte viner fra en av områdets fremste produsenter.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Flere årganger
Vinhuset Ciacci Piccolomini d'Aragona har produsert vin siden 1600-tallet, og selv om huset er relativt nytt i Norge, er det anerkjent såvel i Italia og internasjonalt som en av de aller beste produsentene i Montalcino.
 
Deres Brunelloer har gjentatte ganger høstet priser, senest i år ble deres Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino hedret med Italias fremste vinanerkjennelse - Tre Glass fra Gambero Rosso. Denne kvelden får du smake to årganger av denne vinen!
 
Bli med i det vi får besøk av ingen ringere enn Chiara Mattei fra vinhuset som vil lede oss gjennom denne spennende smakingen!
Unn deg selv og gode venner og kjente en skikkelig førjulsgave - meld deg på i dag!
 
Du får smake disse vinene denne kvelden:
 
• Montecucco Sangiovese DOC 2006 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 190,-)
• Ateo Sant' Antimo Rosso 2004 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 200,-)
• Brunello di Montalcino Annata DOCG 2003 (lanseres i Norge januar 2008, ca pris kr 350,-)
• Brunello di Montalcino Annata DOCG 2002 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 350,-)
• Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino DOCG 2003 (årgangen lanseres i januar 2008, ca pris kr 430,-)
• Vigna di Pianrosso Brunello di Montalcino DOCG 2001 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 430,-)
 

è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt

Tid: 3. desember 2007, kl. 18.00 - 20:00
Pris: kroner 395,-
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Gamle Logen på 22 33 44 70 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 031207.
 
Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 25.11.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
 
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Send en mail.
 
Foto: Ciacci Piccolomini d'Aragona

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj
Dagens rett
Janssons fristelse

Gjør som svenskene, server denne klassikeren til julefrokost eller -lunsj

Det er ingen grunn til å fortelle familiens mest følsomme at det er ansjos i denne potetgratengen. De vil garantert elske den.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her