Straks Provence blir nevnt flyr tankene raskt avsted til sydfransk natur med romantiske enger, innsjøer og åpne landskap, selvsagt med befriende avslapning men også utrolig deilig mat i klassisk provençalsk stil med urter og saftige grønnsaker. For mange blir det av forskjellige årsaker bare med drømmene, men nå har du sjansen til å komme litt lenger.
Apéritif arrangerer i samarbeid med d'Artagnan en komplett aften bestående av mat, vin og annet godt drikke fra området Provence, der du også skal lære mye mer enn det som kommer frem i reisebrosjyrene.
Kanskje du etter denne kvelden endrer destinasjon for sommerens feriereise? Benytt denne sjansen til en forsommerlig og kjærkommen utflukt til de sørlige breddegrader.
Arrangementet er nå avholdt
Dette er kveldens meny og tilhørende viner:
MENY * Aperitiff Pastis Henri Bardouin * Provençalske toaster i utvalg Le Galantin Rosé 2001 Roquefeuille Rosé 2000 ** Grillet lammelår med tårn av sydlandske grønnsaker Le Galantin Rouge 1999 Roquefeuille Grande Reserve 1998 *** Chevre de Banon **** Crème Brûlée tilsmakt sitrontimian RinQuinQuin á la Pêche Muscat Blanc Moelleux 2001 * Digestive Absente 55 |
Pirrende Absint (artikkel om Absente 55)
Arrangementet er nå avholdt