Australske viner har opparbeidet seg stor popularitet verden over. En ung australsk restaurantchef har uttalt "Vi har ingen historie eller faste holdepunkter. Det er det som gjør australsk mat så spennende". Dette kan man også si om landets viner.
Lindemans er blant verdens mest populære australske viner. Dr. Henry Lindeman oppdaget vinens gode egenskaper under en reise i Europa i 1830-årene. Herr og fru Lindeman pakket sakene i England, la ut på en 4 måneder lang reise til det nye landet Australia og startet i 1843 det vi kjenner som Lindemans vin-eventyr.
På Druen får dere denne kvelden et innblikk i Lindemans verden, med presentasjon og smaking av viner - fra de lettere og populære hverdagsviner - til eksklusive restaurantviner. Kombinert med Australias matunivers, et kjøkken inspirert av hele verden - fra Hellas til India, Japan til Libya, Mexico og Afrika - kan dette bli en spennende og minneverdig kveld med en ny vri fra den nye verden.
MENY Australsk mat og vin med Lindemans' viner på Druen på Torvet 15. september 2005 * Apéritif Lindemans BIN 75 Riesling ** Tasmania: Kamskjellmousse Servert med smørsaus tilsatt kajennepepper Lindemans BIN 65 Chardonnay Lindemans Reserve Chardonnay *** South Australia: Swagmannens lammeskank Bresert lammeskank servert med marinadesaus, rotgrønnsaker og urtebakte poteter Lindemans BIN 50 Shiraz Lindemans Reserve Shiraz Lindemans Limestone Ridge Lindemans BIN 45 Cabernet Sauvignon **** Perth: Pavlova med bringebær og pasjonsfrukt Marengs fylt med kremfløte og frukt Cawarra Semillon Chardonnay * |
Dette arrangementet er dessverre avlyst.
Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.