Få vinområder er så sagnomsuste som Chablis, og i hjertet av dette berømte distriktet finner du et av de mest anerkjente husene i området, Laroche.
Gjennom en spesialkomponert femretters meny med hovedvekt fisk og skalldyr, satt opp av kjøkkensjefen ved Restaurant D/S Louise, vil du oppleve mat og vin i perfekt harmoni.
Vi serverer ikke mindre enn ni elegante viner til den flotte menyen.
Gå ikke glipp av denne spennende middagen
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Kvalitet siden 1850
I dag er det Michel Laroche, femte generasjon av familien, som drifter vingården.
Allerede i 1967 gikk han som 21 åring inn i bedriften, og gjennom et utrettelig arbeid og en urokkelig lidenskap for vinmakerkunsten har han bragt huset opp til toppklassen innen Chablis.
Michel Laroche mener lidenskapelig og bestemt at den beste vinen bare kan lages ved bruk av de beste druene som finnes. Han jobber i takt med naturen, oppmuntrer lav avkastning og naturlig økologi til å produsere moden frukt som er karakteristisk for vingården. De mest mulig varsomme metodene er brukt i vinfremstillingen hos Laroche for å beskytte vinens naturlige karakter.
Michel Laroche har også gått i bresjen for innføringen av skrukorker på alle kvaliteter av sine viner, og var den første som lanserte selv lagringsviner med skrukork.
Spennende vinområder og ni viner Til tross for familiens lange tradisjoner i Chablis ble Michel Laroche tiltrukket av utfordringen i andre vinområder. I dag har familien utvidet sin virksomhet med vinmarker i Languedoc, Casablanca i Chile og Stellenbosch i Sør-Afrika.
Denne kvelden får vi besøk av Brice Camelin fra huset Laroche som skal lede oss igjennom de ni vinene fra de forskjellige vinmarkene som du får servert til den spennende menyen. Deriblant får du smake fire deilige chabliser, spennende hvitviner og flotte rødviner fra Laroche sin rikholdige portefølje.
Kjøkkensjefen ved D/S Louise Restaurant & Bar har satt opp en spesialkomponert femretters meny som passer perfekt til de elegante vinene. Denne kvelden får du selv oppleve mat og vin i perfekt harmoni.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her
Hils sommeren velkommen sammen med gode venner på denne enestående middagen.
Meny Domaine Laroche Winemakers Dinner - D/S Louise Restaurant & Bar 12. juni 2011 Apéritif Laroche Punto Niño Sauvignon Blanc 2010 * 3 x østers Rockefeller, marinert og naturell Laroche Punto Niño Sauvignon Blanc 2010 Laroche Chardonnay L 2010 ** Hummerballotine og grillet kamskjell på gulrotpuré, Saint Martin-skum Laroche Petit Chablis 2010 Laroche Chablis St. Martin 2009 *** Blåskjellfumet med safran, lettrøkt tannfisk og laksekaviar Laroche Chablis 1 Cru le Vaillons Vieilles 2005 Laroche Chablis Grand Cru les Blanchots 2007 **** Perlhøne og foie gras de canard med steinsopp-panzerotti og glasert stjerneløk Laroche Viña Punto Alto Pinot Noir 2007 Laroche Mas la Chevalière Rouge 2009 *** Sjokolade- og pistasjdrøm med kirsebærmousse Laroche l'Avenir Estate Pinotage 2007 ** Kaffe * |
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
NB! Gi beskjed om eventuelle matallergier ved å markere dette tydelig i feltet "Annet" i påmeldingsskjemaet. Vi tar forbehold om endringer i oppsatte meny og viner.
è Meld deg på her (klikk)
Dette arrangementet er nå avholdt
Tid: Søndag 12. juni 2011 kl. 18.00 - 23.00
Pris: kroner 1045,- pr. person
Sted: D/S Louise Restaurant & Bar, Stranden 3, 0250 Oslo.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 05.06.11 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til
kurs@aperitif.no Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS
- klikk her.
| Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. |