11. februar i Oslo - Elegant portvinssmaking

Bli med og smak seks flotte viner fra et av verdens beste portvinshus.
Redaksjonen
28 Januar 2008 - 10:55

Dette er en kveld du ikke bør gå glipp av, i det vi får besøk av Nicolas Heath, som presenterer seks flotte portviner fra velrenommerte Taylor's.
Her blir det fort fullt - meld deg på i dag!
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Mer enn 300 års ekspertise
Helt siden 1692 har dette velrenommerte huset laget portviner av ypperste klasse.
 
Huset har helt siden den spede starten hatt tilgang til noen av Dourodalens beste vinmarker og har alltid vært trendsettende for hele bransjen.

Taylor's var blant annet de første som lagde hvit portvin, de introduserte enkelt-vinmarks portviner først (1958, Quinta de Vargellas), og de første til å lage en Late Bottled Vintage i 1970, bare for å nevne noe.

Den dag i dag eies huset fortsatt av etterkommerne til de samme familiene som for mer enn 300 år siden; Taylor, Faldgate & Yeatman.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Smak stor bredde og kompleksitet
Denne kvelden vil du få smake to elegante tawnyer, som har vært lagret i henholdsvis 10 og 20 år på fat. Du får i tillegg smake én Late Bottled Vintage, to årgangsportviner (2003 og 1985), samt en vintage portvin fra en av de aller beste vinmarkene i området - Quinta de Vargellas.
 
Gjennom årene har huset vunnet en rekke priser, ikke minst for sine årgangsportviner. Nylig ble deres Vintage 1994 kåret til verdens beste vin av Wine Spectator med 100 poeng av 100 mulige.
Unn deg selv og gode venner og kjente en enestående opplevelse - meld deg på i dag!
 
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
 
• Taylor's Vintage Port 2003 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr. 590,-)
• Taylor's Vintage Port 1985 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr. 800,-)
 
è Meld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 11. februar 2008, kl. 18.00 - 20:00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 04.02.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her