Dette er en kveld du ikke bør gå glipp av, i det vi får besøk av Nicolas Heath, som presenterer
seks flotte portviner fra velrenommerte Taylor's.
Her blir det fort fullt - meld deg på i dag!
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Mer enn 300 års ekspertise
Helt siden 1692 har dette velrenommerte huset laget portviner av ypperste klasse.
Huset har helt siden den spede starten hatt tilgang til noen av Dourodalens beste vinmarker og har alltid vært trendsettende for hele bransjen.
Taylor's var blant annet de første som lagde hvit portvin, de introduserte enkelt-vinmarks portviner først (1958, Quinta de Vargellas), og de første til å lage en Late Bottled Vintage i 1970, bare for å nevne noe.
Den dag i dag eies huset fortsatt av etterkommerne til de samme familiene som for mer enn 300 år siden; Taylor, Faldgate & Yeatman.
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Smak stor bredde og kompleksitet Denne kvelden vil du få smake to elegante tawnyer, som har vært lagret i henholdsvis 10 og 20 år på fat. Du får i tillegg smake én Late Bottled Vintage, to årgangsportviner (2003 og 1985), samt en vintage portvin fra en av de aller beste vinmarkene i området - Quinta de Vargellas.
Gjennom årene har huset vunnet en rekke priser, ikke minst for sine årgangsportviner. Nylig ble deres Vintage 1994 kåret til verdens beste vin av Wine Spectator med 100 poeng av 100 mulige.
Unn deg selv og gode venner og kjente en enestående opplevelse - meld deg på i dag!
Dette er vinene du får smake denne kvelden:
• Taylor's Vintage Port 2003 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr. 590,-)
• Taylor's Vintage Port 1985 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr. 800,-)
è Meld deg på her (klikk)
Arrangementet er nå avholdt
Tid: 11. februar 2008, kl. 18.00 - 20:00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 04.02.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til
kurs@aperitif.no Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS
- klikk her.
| Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet. |