Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik velger du vin til sushi
Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger
Kombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele saken