Bland Snøfrisk med Creme Fraiche, skinke skåret i tynne strimler, sitronsaft og finhakkede estragonblader. Smør dette utover en tortilla og legg den andre oppå. Stek i tørr panne ved sterk varme på begge sider. Tortillaen skal ha brune flekker og være lett sprø. Skjær i snipper og anrett sammen med avocadokrem og rød pesto samt grønn salat vendt i olje, sotron og salt.
Avocadokrem lages slik
Kjør alt sammen i mikser til purékosistens.
Rød pesto lages slik
Skjær paprikaen i 4 båter. Grill den til den får svarte flekker. Pakk inn i matpapir og plastpose og la hvile en halv time. Fjern skinnet og skjær i biter. Ha alle ingrediensene i mikseren og kjør til jevn konsistens.
Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.