Begynn med sausen:
Hvis du bruker ferske tomater, dypp dem først i kokende vann for å få av skinnet. Del dem deretter i fire og ta ut frøene. Grovkutt deretter tomatkjøttet.
Varm opp olje i en stor stekepanne på middels varme. Ha i løk og hvitløk og fres til mykt.
Tilsett sjampinjong, paprika og squash og la surre noen minutter. Ha så i tomatene og la surre i 5-10 minutter til.
Smak til med salt og pepper. Dryss over basilikum og svarte oliven.
Hold varm mens du koker pastaen som anvist på pakken.
Bland pasta og saus og server umiddelbart. Dryss finrevet ost over til slutt.
Godt brød hører med.
Mange flere retter med tagliatelle finner du her
Prøv en av de andre pastasausene i vår kokebok
Alt du trenger å vite om pasta
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig