- Gni kotelettene inn med hvitløk og pepper på begge sider. Legg to salvieblader på hver kotelett og legg denne siden ned i stekepannen som er godt varm (med litt olivenolje).
- Det som blir igjen av hvitløken kan du ha oppi pannen sammen med kotelettene. Brun godt på begge sider.
- Dryss over salt når etter hvert som kotelettene er ferdigbrunet.
- La hvile i fem minutter før servering. Hell over stekesjyen i det kotelettene skal nytes.
- Bønner og ost:
- Snitt opp belgene og ta ut bønnene. Kok dem i lettsaltet vann i to minutter. Overfør til iskaldt vann. Fjern den ytre grågrønne hinnen. Bland med osten og oljen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Små ovnsbakte poteter:
- Vask potetene godt. Legg dem i en ildfast form og drypp olje over. Kvern pepper, dryss salt over og fordel litt rosmarin over til slutt.
- Sett i stekeovnen ved 220 grader i ca 15-20 minutter til potetskallet begynner å bli sprøtt og brunt.