Rør sammen rømme, 0,5 dl hvetemel og 0,5 dl semulegryn.
Sett til kokingpå middels til svak varme og rør med tresleiv til det koker opp.
Skru ned varmen, småkok videre og skum av fettet etter hvert som det koker ut.
Når det er tatt av nok fett, røres resten av hvetemel og semulegryn inn. Spe litt etter litt med lunken helmelk til grøten er passe tykk. Smak eventuelt til med litt salt.
Sider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.