Dette kom vel egentlig til bare ved et uhell. Vi tok feil av pepper og kanel slik at ribba ble skikkelig "pepret" med kanel.
Men uhellet ga ribba en ny vri som faktisk smakte godt. Og som jeg har gjentatt ved flere anledninger.
Ribba ble tilberedt på vanlig gammeldags måte. Med andre ord stekt slik at det ble sprø svor.
Her finner du alt du trenger som skal til for lykkes med julematen
Kjøtt
Ribbe Pinnekjøtt Kalkun Smalahove
Drikkeforslag
Fisk
Lutefisk Torsk Kveite Sild Rakefisk Tilbehør
Drikkeforslag
Koldtbord, pålegg og småretter
Pålegg Småretter Tilbehør Drikkeforslag
Julekaker og desserter
Julekaker Juledesserter Drikkeforslag
Her får du vært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig