- Ribba:
- Kok opp alle inrediensene, unntatt korianderen, til marinaden til sukkeret er helt oppløst. Tilsett hakket koriander til slutt.
- Pensle ribba med marinaden noen timer i forveien, helst dagen før.
- Sett ovnen på 200 grader. Ha 2-3 dl vann i en langpanne og stek ribba i denne med svoren ned ca 1 time. Ha gjerne en tallerken under midten.
- Pensle ribba med marinaden igjen og snu ribba og legg den på rist.
- Sett rista over langpanna i ovnen og stek i ca 1 time til. Pensle underveis med marinaden. Sett evt. under grill de siste munttene for å få sprø svor. Sørg for at det alltid er litt vann i langpanna.
- Grønnsaker:
- Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.
- Stek løk og sjampinjong i en wokpanne til det er gyllent, tilsett de andre grønnsakene.
- Stek til aspargesen er så vidt mør.
- Tillsett kraften fra langpanna, og smak evt til med soyasaus, litt sesamolje og pepper/chili.
- Jevn med maisena om nødvendig.
- Bland grønnsakene med eggnudlene, og ha over hakket koriander og en neve cashewnøtter.
Server ribba i relativt tynne skiver med grønnsakene til.
Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør