Sett stekeovnen på 200 grader.
Smelt margarin i en aluminiumkjele. Tilsett hvetemel og rør rundt. Tilsett H-melk langsomt mens sausen koker opp. Skru gjerne ned temperaturen på platen. Tilsett muskat, salt og hvit pepper. Smak til sausen så den har en fyldig smak. Ta kjelen vekk fra platen og sett lokk over.
Brun kjøttdeig i panne. Skjær opp poteter og løk i skiver.
Legg lagvis i en ildfast form på ca. 1,5 ltr Potetskiver-løk Hvit saus kjøttdeig-løk og potetskiver på toppen.
Hell over resten av hvit saus Dryss over med reven gulost. La stå i stekeovnen ca. 55 minutter på 200 gr.
Denne retten kan med fordel hvile i 30 -60 minutter før den spises. En salat eller brød kan gjerne serveres ved siden av.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig