Bland sammen ingrediensene til marinaden, legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over.
Knyt igjen og gni marinaden godt inn i kjøttet. Legg posen i kjøleskapet i 4 timer eller over natten.
Ta kyllingfiletene ut av posen og tørk av marinaden. Grill filetene 5-7 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.
La den ligge til den er myk og nesten svart under. Avkjøl og press ut saften.
Legg hvitløkfeddene i ovnen ved 180 grader til de er helt myke, ca. 15-20 minutter.
Klem innholdet ut på en asjett og finmos feddene. Bland sitronsaften og hvitløken inn i yoghurten og smak til med honning, salt og pepper.
Har du lyst til å grille kyllingen på en annen måte så se her
Mange retter med kjøtt på grillen
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig