Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er gryteretten mor laget. Den smaker herlig. Du bør absolutt lage den.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Astrid Alsaker
Den er nemlig laget med alle de sju tillatte druesortene i Champagne. Og ordet billig bør stå i anførselstegn.
Den koster sågar bare 149,90 og overgår det meste i dette prissjiktet, uansett opprinnelse. Den kommer dessuten fra et middelalderslott.
Fromasj er undervurdert som dessert - i hvert fall lages det ikke så ofte lenger. Det kan du gjøre noe med. Prøv denne oppskriften.
En fjerdeplass og prisen for beste tallerkenrett føyer Håvard Werkland og det norske teamet inn i en god norsk tradisjon med å gjøre det veldig godt i Bocuse d'Or - verdens tøffeste kokkekonkurranse.
En rask og smakfull rett avslutter en lang arbeidsuke - gjerne med skummende følge.
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.