- Trim mørbradene fint og skjær dem i skiver på 1 cm tykkelse. Vend disse i varm olje i en gryte og ta dem deretter opp.
- Skrell og hakk løken og stek den gyllen og klar i oljen i gryten.
- Tilsett finhakket hvitløk og tomatene og legg mørbradene i gryten.
- Legg på lokket og la innholdet stå og putre 5-8 minutter.
- Dryss så melet i og spe først med hvitvin, deretter med buljong. La innholdet komme på kok og tilsett deretter oliven og poteter skåret i terninger.
- Krydre med pepper, eventuelt også med salt (oliven avgir som kjent saltsmak). La retten putre videre i 20 minutter, og tilsett så soppen.
- Server den når soppen er ferdig, ca 5-6 minutter.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter med svinekjøtt
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig