- Rens indrefiletene for sener og hinner. Gni inn salt og pepper og stek den på alle sider.
- Etterstek i ovn ved 150 grader i de siste 8-10 minuttene av steketiden til grønnsakene, til kjøttet kjennes passe gjennomstekt (ikke helt hard) når du trykker med en finger.
- Ta ut av formen og la hvile i 8-10 minutter. Skjær kjøttet i skiver.
- Grønnsaksseng: Skjær gulrot i tynne staver og del opp brokkoli og blomkål.
- Asparges kan deles i to. Mens småtomater beholdes slik de er.
- Ha grønnsakene i en ildfast form.
- Legg på rosmarin eller Provence-krydder.
- Rør sammen olivenolje, hvitløk og eddik.
- Fordel over grønnsakene og stek i ovnen ved 200 grader til grønnsakene begynner å mykne.
- Skru ned til 150 grader og ta ut formen. Legg på indrefileten og stek videre - se ovenfor.
Flere deilige retter med indrefilet av svin